Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator Jak vygenerovat registrační token pro ZERO TOUCH | Chromebooky do škol

> Blog > Jak vygenerovat registrační token pro ZERO TOUCH

Jak vygenerovat registrační token pro ZERO TOUCH

Tento článek slouží jako návod pro školy a instituce, které si pořídily chromebooky s EDU licencí. Ty nám totiž umožňují tzv. ZERO TOUCH. Neboli registraci do vaší domény bez nutnosti tak činit manuálně. Zejména pokud do školy objednáváte deset a více zařízení, pak je mnohem snazší vše nechat na nás. My se o vaše chromebooky rádi postaráme a do vaší domény je automaticky přidáme.

K úspěšné automatické registraci potřebujete jen jedinou věc. Registrační token, který musíte ve vaší admin consoli vygenerovat a e-mailem nám jej zaslat.

Nejprve se přihlaste do vaší Google Workspace admin console. Zde v boční liště najeďte na tlačítko Zařízení – Chrome – Zařízení (viz obrázek níže).

Pokud ještě nevlastníte žádný dálkově spravovaný chromebook, tak zde nic neuvidíte. V budoucnu na tomto místě můžete dálkově přistupovat k jednotlivých chromebookům a spravovat je. Nyní klikněte na odkaz Zaregistrovat (viz modrý nápis níže).

Následně se vám otevře nové okno (viz obrázek níže). Vygenerovaný token zkopírujte do schránky a odešlete jej na náš e-mail. Poté, co získáme od distributora seriová čísla vašich pořízených chromebooků, je okamžitě dálkově zaregistrujeme do vaší console.

Vykročte správným směrem ještě dnes!

Zvolte nejlepší IT řešení pro vaši školu co nejdříve! Google for Education vás nezklame.

Napište nám Zavolejte nám
Top